Vrijdag 16 september, 2e les modeltekenen

Vandaag een ander model en ander materiaal.

De eerste tekeningen zijn met een spalter (platte, brede kwast). De eerste tekeningen zijn hiermee gemaakt. Het hoefde deze keer niet met mijn niet-dominante hand en ik mocht op het papier kijken. De tekeningen die ik alleen met spalter heb gemaakt, heb ik thuis nog bewerkt met een rietpen omdat mijn laatste tekeningen met een combinatie van deze twee toch wel het mooist bleken te zijn. Hieronder de tekeningen die ik heb gemaakt, sommige niet mooi, andere wel en sommige thuis weer minder mooi gemaakt.. ___________________________________________________________________________

Modeltekenen 16 sept 16

Bovenstaande tekening is voor mezelf de beste van de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *