Foto’s & schilderij Rembrandtmarkt, 6 augustus 2016

Afgelopen zaterdag was de Rembrandtmarkt in Sint Annaparochie. De foto’s hiervan kunt u op mijn Facebookpagina  bekijken als u op de foto klikt.

Rembrandtmarkt 2016

Tevens te bestellen via onderstaande link:

FOTO’S REMBRANDTMARKT 2016

Voor de eerste keer was er dit jaar de verkiezing van  “De Bildtse Rembrandt”, waarbij je een eigen interpretatie van Rembrandt mocht maken. Helaas niet de beste Rembrandt geworden, maar ik zat met mijn schilderij,  wat ik naar aanleiding van de badende vrouw van Rembrandt heb gemaakt bij de top 3, erg leuk! Een kopie van dit schilderij hangt bij mijn ouders in de badkamer en ik had al een tijd het idee om een soortgelijk schilderij te maken, maar dan in een modernere uitvoering. 

Hieronder het resultaat:

Geïnspireerd op het schilderij van Rembrandt
De badende vrouw, geïnspireerd op het schilderij van Rembrandt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *