Drukte van belang tijdens opening Jetty’s hoeky

St. Annaparochie heeft er een nieuwe onderneemster bij.
Jetty Boterhoek startte vorige week donderdag met haar eigen winkel in cadeau- en woonartikelen. “Ik heb het tijdens de opening smoordruk gehad”, vertelt de enthousiaste Bildtse onderneemster.Jetty heeft altijd al een eigen winkel willen beginnen. “Toen Miedema’s Modebrillen op de Van Harenstraat er mee op hield kwam er een prachtig centraal gelegen plek vrij.” Jetty heeft in verschillende winkels ervaring opgedaan, onder andere bij een lectuur- en tabakswinkel en bij haar ouders die verderop in de straat “Boterhoek Bloemen” hebben.

Tijdens de opening, vorige week donderdag, kwamen al heel wat nieuwsgierige Bildtkerts om de hoek, en vooral binnen kijken. “Niet alleen kijkers hoor, ook veel kopers. Ik ben al door de spiegels heen. Van 9 tot 9 liep het continu door.”, geeft Jetty de drukte van de opening aan.

Naast de spiegels staan er in de winkel allerhande artikelen voor in het huis zoals kaarsen, lampen, klokken, country-style spullen, kapstokken, schilderijen, fotolijstjes, placemats, wijnfleshouders, manden, opbergdozen, houten meubels en nog veel meer. “De mensen moeten zelf maar langs komen, dan kunnen ze zelf zien hoe gezellig en sfeervol de winkel is ingericht”, nodigt Jetty de Bildtkerts uit. “De spullen passen echt het Bildtse karakter”, verzekert de eigenaresse.

Naast de collectie die Jetty nu in huis heeft zullen er de komende tijd nog veel verrassingen in de winkel te zien zijn. Wie zelf niet beslist iets nodig heeft kan altijd nog een cadeaubon geven. Jetty kan in haar winkel volop haar creativiteit kwijt en maakt zelfs haar eigen cadeaubonnen en advertentie-ontwerpen. De vraag die Jetty tot nu toe het meest stelde: “Is het een cadeautje?”

Wie graag eens in de nieuwe winkel wil kijken kan terecht op de Van Harenstraat 8 in Sint Annaparochie.
(Bron: De andere krant – dinsdag 10 september 2002)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *